Eilinen päivä oli hirveä.
Hermostutti, hermostutti ja hermostuttaa vieläkin. En tiedä johtuuko se noista mun lääkkeistäni  (Cipralex),  joita oon syönyt nyt parisen kuukautta. En tahdo pysyä paikoillani ja kädet ei oo hetkeekään paikoillaan ja kaiken lisäksi ne tärisee taas. Tai siis ei se oo mitään tärinää, se on vispaamista ja varsinkin vasen käsi.
Jos en näpyttele näitä koneen näppäimiä, niin hinkkaan pöytää peukalonkynnellä, jotta saisin siitä lähteen jonkun olemattoman kokoisen roskan pois ynnä muuta yhtä mielenkiintoista.


Jalatkin on liikkeessä koko ajan. Pyörittelen niitä milloin mitenkin, vaikka istuskelen tietokoneen vieressä suurimman osan päivästä. Sohvalla telkkaria katsellessani, sillai oikealla kyljelläni puoliksi istuen, puoliksi maaten, vasen jalka heiluu ihan koko ajan. Kun huomaan sen heiluvan niin lopetan, kunnes hetken päästä huomaan, että se heiluu taas. Ihan niinkuin sillä olisi ihan oma tahto.

Minkälaisia kokemuksia muilla on Cipralexista ? Olisiko nää oireet siitä johtuvia ?
Lääkärini kyllä varoitti minua, että jos alkaa heittään hypomanian tai manian puolelle, niin täytyy vaihtaa lääkettä. En vaan millään enää sitä lääkkeen vaihtamista jaksaisi, kun oon jo 13 eri mielialalääkettä kokeillut + ahdistuslääkkeet päälle. Ne aikaisemmat lääkkeet on  nostanut noi mun maksa-arvoni ihan pilviin. Kun muuten oloni on kohtalainen. Ne ei sillai väsytä niin kuin monesta muusta lääkkeestä
on tehnyt.

Jos nyt joku asiaan vihkiytymätön lukee tätä, niin selitän näistä mielialalääkkeistä vähän. Ne ei siis ole sellaisia omaan tahtoon vaikuttavia lääkkeitä. Ei niistä zombieksi muutu. Tunto on ihan tallella ja järki pelaa normaalisti. Tai siis maniassahan päänuppi toimii liiankin vilkkaasti. Eihän kaksisuuntainen mielialahäiriö  ns. "hulluksi"  tee, päinvastoin. Se on nimenomaan  mielialoihin  vaikuttava sairaus.


Koska kuvaton postaus on mun mielestäni vähän tylsä, niin yritän aina etsiä jonkun kuvan mielen piristykseksi. Niin tai muuten vaan. Jostain syystä ne tulee varmaan useinkin liittymään  kissoihin tai kukkiin. Jotain kaunista kuitenkin.






                                               anluorkat.gif