Leikkaus on nyt sitten ohitse ja äiti on jo kotona. Kaikki oli mennyt hyvin ja suunnitelmien mukaisesti, eikä äitillä ollut ees nukutuksen jälkeen ollut huono olo. Ruokaakin oli saanut tunnin päästä osastolle tultuaan.

Se äitin leikkaushaava on aikas kammottavan kokoinen. Me ollaan sellaista isorintaista sukua eli leikkaushaavakin on sitten samaa luokkaa eli yli 15 cm. Leikkauksen yhteydessä oli tutkittu ne
esim. kainalossa sijaitsevat vartijaimusolmukkeet, eikä niissä ainakaan ens tutkimisella ollut ollut levinneitä syöpäsoluja. Ne näytteet lähetettiin vielä patologin tutkittavaksi ja sen vastauksen sitten kuulee 30.5.2008 jälkitarkastuksessa.
Se kainalossa oleva leikkaushaavakin on melkein 15 cm pitkä. Eli pienellä alueella on kaksi kamalaa haavaa.


Nyt äiti voi kohtalaisen hyvin siihen nähden kuinka rankkaa tää on ollut. Käveleminen on aika hankalaa, saati sitten vasemman käden käyttö, ja sitä väsyttääkin paljon, mutta se lienee ihan selväkin asia.



Tän päivän kuulumiset olikin sit siinä. En jaksa enempää kirjottaa, vaikka asiaa kyllä olis. Oon tänään siivonnut, pessyt 3 koneellista pyykkiä ja laittanut ruokaa. Nyt meen vähäks aikaa huilaan.


Special_Friend...



Kaikkia teitä kommentoijia äiti haluaa sydämestään kiittää. Itku siltä pääsi, kun se noita teidän kommentteja luki.


Flower04b2



Katiliiiii !
Älä nyt suutu mulle, mutten tuu sun blogiisi kylään, ennenkuin se hirvee eläinrääkkäysjuttu on sen verran vanha, että se poistuu siltä ensimmäiseltä blogisivulta. Tuutko sitten kertoon mulle ?
ba34.gif

Törmäsin jo aikaisemmin, ihan vahingossa ja vaan pari sekuntia, siihen samaan juttuun jossain toisessakin blogissa ja siitä lähtien oon nähnyt päässäni kammottavia mielikuvia ja tuntenut sielussani sen koiran kärsimykset.


Taiteilija ? ? ? ? ?
Kuinka joku voi ees mennä katsoon sellaista näyttelyä ?
Mää kuristaisin sen lieron, siis sekä taiteilijan, että lipustaan maksavan "taiteen tuntijan", (en nyt keksi mitään tarpeeksi halventavaa nimeä niille olioille)  paljain käsin jos se/ne vaan vastaan tulisi.


ba89.gif