Olinpa eilen keskustelemassa omahoitajani kanssa. Se oli sit toiseksi viimeinen kerta, ennen kuin se vaihtaa toimipistettä. Vai miksi noita mtt:ja pitäis kutsua ?
Juteltiin niitä näitä; ihan ilmoista lähtien.

Kyllä tuntuu ankealta kun se lähtee pois. Taas täytyy tutustua uuteen ihmiseen ja kertoo sille koko elämäntarinansa. Onhan se mun elämäntarinani pääpiirteittäin tietysti siellä niitten koneella, mutta eihän sellaista jatkoromaania kukaan ehdi työaikana lukea.
Ja mulle on joskus sanottu, että se antaa henkilökunnalle paremman käsityksen asiakkaan kunnosta, kun ne jutut kuulee asiakkaan omasta suusta. Vaikka sitä sit joutuukin toistaan itseään kuin paikalleen juuttunut LP-levy. Singlellehän ne jutut ei mahdu.

Sitä paitsi onhan niilläkin oikeus vaihtaa työpaikkaa, niin kuin kaikilla muillakin. Vai oonkoos mää vaan itsekäs ? No, tässä tapauksessahan se ei ollut mikään oikeus vaan pakko.
Mitä taas tohon varsinaiseen elämäntarinansa kertomis tilanteeseen tulee, niin kun sitä tarinaansa joutuu useinkin alusta lähtien kertoon, niin sitä tulee kerrottua vain ne ihan samat asiat. Ihan kuin pitäisi samaa luentoa joka kerta. Sitä toistaa monotonisesti kaiken samoilla sanoilla. Ihan just niin kuin se LP-levy.

Uus lääkäri, tai Liskosiskon sanoin lääri, uus omahoitaja, uus ryhmä ja uudet lääkkeet, siinä sitä onkin taas yhdeksi kerraksi. Eipä "paljoo" ookkaan.

Uudet lääkkeet ei oo aiheuttanut vieläkään mitään mainittavia sivuvaikutuksia. Hyvä niin, toivottavasti niitä ei tuukaan. Jos tää cocktaili
nyt olis mulle hyvä. Syön siis 4:ä eri lääkettä, yhteensä 6 pilleriä päivässä. Ei ollenkaan paha määrä.

Uuden lääkärin nään taas ensi viikolla eli just sen tomeran tädin joka pisti oikein kunnolla tuulemaan. Sellaisia täytyis vaan olla enemmän jotka ottaa asioihin oikein kunnon otteen. Mulla onkin taas paljon kyseltävää, kunhan nyt muistaisin ne jutut. Se nainen tuntuu tietävän kaiken, tai no ainakin paljon.

Uudesta omahoitajastani en tiedä muuta kuin nimen ja sen, että se palaa äitiyslomalta töihin. Mitään muuta en sitten tiedäkään. Keskustelut aloitetaan sitten vasta kun se ns. biporyhmä on ohi eli joskus huhtikuun puolenvälin jälkeen.


Kuva on tosta mtt:n nurkalta. Otettu eilen.



Mitäs muuta kuuluu ?

Oon aloittelemassa uutta näpräyspuuhaa. Se se nyt ainakin on positiivista, että jaksan keskittyä edes vähän. Taukoja tulee pidettyä 10 minuutin välein, mutta jotain kuitenkin saan aikaiseksikin. Siitä voi lukea enemmän Hekkalin residenssistä.

Siv vaan hyvää lavvantakia itte kullekkis säädylle !

 

 

Ai niin. Joko oon kysynyt, että mitäs mieltä oot uudesta blogipohjasta ? Kun mun silmääni toi taustatapetti on ruvennut näyttään liian kirkkaalta/vaalealta. Eiks se sais olla vähän tummempi ?