Siis hermostuttaa ihan per******ti.

Sen asumistukisähellyspäätöksen pitäisi tulla ihan näinä päivinä. Ottaa aika rankasti päähän se asia. Mun eläkkeensaajan asumistukeni oli ennen 209.55 euroa ja NYT se on 83.30 euroa. Siinä on 126.25 euroa vähennystä.
Voi prkl !

982477uqvc9qzqub.gif




Toinen asia on toi halvatun tunne-elämältään epävakaa persoonallisuushäiriö. Se kummittelee mun päässäni.
Ensimmäistä kertaa mulla on sellainen "Anteeksi, että olen olemassa" - olo. Tunnen olevani kaikin tavoin huono ja lisäksi tunnen olevani haitaksi muille. Tää tunne tuli heti silloin kun lääkäri ton diagnoosin sanoi. Ihan niin kuin se olisi minusta kiinni koko sairaus.

Osa musta ajattelee, että hällä-väliä koko diagnoosista. Toinen osa näkee silmissään sen lääkärin joka kertoo ne diagnoosin perusteet.
Tiedän, että en sais kuunnella kaikkea niin tarkkaan, enkä varsinkaan ajatella noita juttuja. Vaikka ne sisältäisivätkin jonkinlaisen totuuden siemenen. Mun mielialani vaikuttaa kaikkeen niin hirveästi ja tommottet diagnoosit vie mut vaan syvemmälle tähän paskaan.






623353v49j2qtgk8.gif

fline11

F60.3 Tunne-elämältään epävakaa persoonallisuus

"Ominaista on taipumus toimia hetken mielijohteesta ja harkitsematta seurauksia. Mieliala on ennustamaton ja oikukas. Henkilö on altis tunteenpurkauksille eikä usein kykene hallitsemaan purkauksellista käytöstään.

Hän on taipuvainen riitaisuuteen ja yhteentörmäyksiin toisten kanssa, varsinkin jos hänen hetken mielijohteita noudattavaa käytöstään estetään tai hillitään.

Häiriö voidaan jakaa impulsiiviseen muotoon ja rajatilamuotoon.

Impulsiivista muotoa luonnehtivat etenkin tunne-elämän epävakaus ja yllykkeitten hallinnan puute.

Rajatilatyypille ovat lisäksi ominaisia häiriöt minäkuvassa, päämäärien asettamisessa ja sisäisissä tavoitteissa sekä jatkuva tyhjyyden tunne, kiihkeät ja epävakaat ihmissuhteet sekä taipumus itsetuhoiseen käytökseen, kuten itsemurha-aikeisiin ja yrityksiin."