Siis tää haaste ei oo nolo, vaan tää on nolojen tilanteiden haaste. Peräisin  Katilin blogista.


Omat noloimmat hetkeni:

1.
Astuin hameenhelmani päälle noustessani bussiin ja hame putosi nilkkoihin.

2.
Piilouduin vaatekomeroon, kun entinen miesystäväni tuli käymään, koska en halunnut tavata häntä  (Poitsu avasi ulko-oven).

3.
Iltalenkillä paskoin housuuni, kun vatsani meni vikkelälle kesken lenkin.

4.
Keskeytin
50-vuotisjuhlilla puheenpitäjän kesken puheen.

5.
Tarjoillessani isoissa häissä vieraille alkumaljoja, alkoi vasen käteni täriseen kesken tarjoilun niin, että jouduin antamaan tarjottimen työkaverilleni.

6.
Asuin vanhan miesystäväni kanssa samassa huushollissa ja nukuimme samassa sängyssä, vaikka mulla oli jo uusi miesystävä. Kaiken lisäksi uusi miesystäväni kävi meillä joka ilta ja me istuimme kolmistaan katsomassa telkkaria, kahvipöydässä yms.

7.
Toitotin lentokoneessa
välillä New York-Vantaa, että heräsin aamulla miesystäväni käsi housuissani, tajuamatta, että koneessa oli muitakin suomalaisia.

8.
P
ieraisin kesken kiihkeimmän pielustelun.

9.
Viihteeltä tullessani oksensin taksissa muovipussiin ja kotipihaan päästyäni pudotin
pussin tyynesti lumihankeen, josta avokkaani kävi sen aamulla viemässä roskikseen.

10.
Alle parikymppisenä mulla oli 2 poikaystävää;  kaupungissa ja maalla. Kerran menimme kaupunkipoikaystäväni kanssa ajeleen sinne maalle ja ajoimme siellä asuvan poikaystäväni ohitse pikkutiellä n. 10 km/h. Hän oli mopolla liikkeellä. Silloin valutin itseni repsikan puolen jalkatilaan, kun hävetti niin hirveesti.

11.
Nimitin uutta miesystävääni vanhan miesystäväni nimellä.

12.
Polkaisin
tansseissa erästä inhoamaani naista jalan päälle piikkareilla.

13.
Lähdin kauheella kiireellä töihin ja vasta bussipysäkillä tajusin, ettei mulla oo hametta päällä. Onneksi oli nilkkoihin ulottuva takki.


14.
Ystäväpariskunta juotti mulle Stroh'ia  (80% etelänmatkalta salakuljetettua rommia) ja tulin parista huikasta niin juovuksiin, että illalla pielustellessani miesystäväni kanssa, jouduin kesken kaiken meneen vessaan oksentaan.




Tässäpä alkupaloiksi. Nyt näitä miettiessä voi nauraakin, mutta silloin ei pahemmin naurattanut. Näitähän olis vaikka kuinka paljon, kun maniassa on tullut tehtyä niin paljon kaikkea "hauskaa". Saatan joskus jatkaa tätä listaa.


Kerropa omassa blogissasi omista hetkistäsi. Jos tahdot, voit laittaa linkin omistasi Katilin blogiin.